Academia Militară oferă posibilităţi de angajare

Publicat on aprilie 12, 2013 în Evenimente

Academia Militară oferă posibilităţi de angajare

CHIȘINĂU, 12 aprilie 2013 – În perioada 12-13 aprilie 2013, Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” propune oferte de muncă în domeniul ştiinţific şi pedagogic la Tîrgul de Cariere Chișinău, cel mai mare eveniment de carieră din țară. Evenimentul este organizat la Centrul de Cultură și Istorie Militară a Armatei Naţionale, din capitală.

În cadrul Tîrgulului de Cariere au participat peste cincizeci de companii, universități și ONG-uri din Moldova și de peste hotare.

Potrivit organizatorilor, evenimentului  a oferit participanților oferte de angajare, iar companiilor oportunități de angajare pe care acestea le oferă. Tîrgul de cariere își propune să ofere o platformă de comunicare între angajatori și viitorii angajați.

Evenimentul este adresat persoanelor care își caută loc de muncă după absolvirea facultății, cît și șomerilor, persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă în paralel cu facultatea, celor care vor să-și schimbe locul de muncă sau caută al doilea job în paralel cu cel prezent.

În cadrul Tîrgului de Cariere au fi prezentate și oportunități de master și voluntariat, pentru persoanele interesate.

Evenimentul este la cea de-a treia ediție, iar aceasta este diferită față de precedentele în primul rînd datorită prezenței unui număr foarte mare de universități locale și internaționale, cu oferte de master, precum și a unui număr mare de cursuri de perfecționare ce vor îmbunătăți competitivitatea angajaților pe piața locurilor de muncă.