Literatură pentru militari

Publicat on mai 22, 2013 în Evenimente

Literatură pentru militari

CHIŞINĂU, 22 mai 2013 – Ataşatul militar şi aero al României, colonelul Dumitru Neacşu, a oferit un lot de carte pentru Biblioteca Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, în timpul vizitei de lucru în instituţia militară, efectuată pe data de 22 mai curent.

Potrivit colonelului Dumitru Neacşu, lotul de carte este costituit din literatură de specialitate şi va oferi posibilitatea militarilor academiei de a studia arta militară la cel mai înalt nivel. Literatura este în limba română şi engleză, ceea ce va permite studierea detaliată a domeniului profesional.

La rîndul său, comandantul (rectorul) Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, colonelul Mihail Bucliş, a menţionat că asemenea donaţii vor permite militarilor de a cunoaşte specificul profesional şi de a se perfecţiona în domeniu.

Este de menţionat faptul că în Academia Militară a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, biblioteca este pusă la dispoziţia tuturor doritorilor şi dispune de un lot de carte de circa 55 000 exemplare, în diverse limbi de circulaţie internaţională şi dispune atît literatură de specialitate, cît şi literatură artistică.