Ataşatul apărării al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în vizită de lucru la Academia Militară

Publicat on septembrie 5, 2017 în Evenimente

Ataşatul apărării al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord  în vizită de lucru la Academia Militară

CHIŞINĂU, 05 septembrie 2017 – În cadrul Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” a avut loc întrevederea de lucru a Ataşatului apărării, naval, aero şi militar al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord pentru Republica Moldova  cu sediul la Bucureşti, Comandor (N) Neville McNALLY cu militarii preconizaţi pentru a participa la competiţia internaţională Cambrian Patrol 2017 şi conducerea instituţiei.

Domnul Neville McNALLY a discutat cu echipa preconizată pentru a participa la competiţia Cambrian Patrol 2017  şi a menţionat că dispun de  atitudinea, efortul şi abilităţile necesare  pentru a reprezenta Armata Naţională şi ţara. În aceeaşi ordine de idei, Dumnealui i-a încurajat pe membrii echipei să continue pregătirile pentru competiţie şi şi-a exprimat încrederea în echipa participantă.   

Comandantul (rector) Academie Militară, colonel Sergiu Plop a mulţumit pentru susţinerea  pe care o acordă partea britanică Academiei Militare şi a menţionat că echipa va continua să se pregătească intens de competiţie.

Este de menţionat că această competiţie de patrulare militară internaţională se desfăşoară anual în munţii Cambrian iar echipa Academiei Militare va participa în premieră pentru Armata Naţională.